Om mig

Förflutet inom fotografin på 60 talet. Svartvitt, analogt och mörkrum. Den nya tiden med digitalt, photoshop och datorer och avsaknaden av det hemska mörkrumsarbetet, fick mitt intresse för bild att åter vakna.  Kreativt naturfoto med Terje Hellesö och gänget i Mullsjö fick kameran att åter brinna, med det gränslösa som motto. Bilderna berättar om mig åtminstone så mycket som jag vill säga. Mycket av tekniken är kvar att utveckla, men även det är en del av resan. Kul om jag får någon medresenär som genom sina kommentarer kan få mig att våga spränga mina gränser och utvecklas i mitt fotograferande.

Annons

4 svar to “Om mig”

  1. Bra jobbat Veronika! Det kommer säkert att bli en alldeles fantastisk bildresa vi får vara med om – den vill jag gärna följa!

  2. We’ve nominated your wonderful blog for some awards (should you choose to accept them)—in fact one of several, your pick 😉 See http://windagainstcurrent.com/2012/06/08/its-awards-time-again/

  3. I know it’s a bit late, as the closing date is tomorrow, 29th August, but I’ve nominated you for the Capture the Colour competition:
    http://www.travelsupermarket.com/c/holidays/capture-the-colour/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: